Amelie

Allt om och för min son!

Många kalas

Publicerad 2015-05-31 22:49:45 i Allmänt,

Du vaknade strax innan 8 idag, din pappa fick gå upp med dig så jag fick sova vidare en stund. Vaknade sen vid 9:30 av att du kom in och sa att du hade kissat på mattan en mycket trevlig mors dags väckning må jag  säga. Gick upp och fick lite morgonpussar i alla fall.   Idag fortsätter din mundiarre för du är inte tyst en sekund och när du var tyst så var det för att du målade i våran säng på lakanet.
det är du och jag! En riktigt fin teckning gjorde du så pappa klippte ut den och jag ska köpa en ram. Vid kl 12 så fikade vi hemma hos morfar och Karin. Du och Edwin stökade till och sprang runt och jag njöt lite i smyg för både Karin och pappa är ju pedanter och Edwin sprang runt med choklad på foten och du lämnade snor på väggen haha. 

Fick ingen bild på dig och morfar men lyckades ta en bra bild på han och Elias. Vid 13:30 åkte du och pappa till Milles kalas.
Du och pappa kom hem samtidigt som jag, stefan, Elias,Edwin och moster körde in på parkeringen. Du hade plockat en maskros till mig❤️ på kalaset hade hela din avdelning från förskolan varit med och du sa att du hade haft det jättekul, ni hade fått en massa fika och fiskat fiskdamm och sprungit runt och busat. Att buss fortsatte du med när vi kom hem tror att du och Edwin lekt med varenda leksak du äger och spritt ut det i vartenda rum så vårat hem är nu ett katastrofområde. Efter maten så badade ni alla tre tillsammans.

Strax efter 21 gick vi och la oss och du låtsades arr du var i min mage och sen kom du ut. Du låg och babblade om allt mellan himmel och jord i nästan en timma innan du somnade i min famn.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela