Amelie

Allt om och för min son!

Edwin 5 år

Publicerad 2016-02-22 23:03:17 i Allmänt,

Idag har vi varit lediga tillsammans så vi kunde åka ut tillsammans för att hämta Edwin och Elias på förskolan. Eftersom Edwin fyller 5 idag så tog vi en tripp upp till brleksaker.
var så glad att få vara med mina sötnötar❤️ efter br mötte vi upp Madde som gick hem med Elias för att fixa "överraskningsfesten" för Edwin. Vi gick vidare till ett fik i Vällingby.
efter fikar gick vi och handlade glass innan vi gick hem till Edwins  fest. Typiskt bara att Edwins farfar parkerade bilen så att Edwin direkt fattade att farmor var där. När vi öppnade dörren så var det kolsvart och Elias kom gående haha. Tror att Edwin vart lite överraskad i alla fall. Mormor var oxå med så vi åt pizza  till middag och sen öppnade Edwin lite paket och efter det så fikade vi innan vi åkte hem. På vägen hem ringde pappa och sa att Cina åkt in med ambulans och att trodde hon fått en allergisk chock! Åkte i alla fall hem och strax efter så drog pappa iväg till sjukhuset då han fått ett samtal om att de var en hjärnblödning. Mitt hjärta stanna och jag låg bara och kramade dig och bad till Gud om att hon skulle klara sig.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela